Csillám - szóróflakonban

UPDATE:
Katt ide - aktuális blogbejegyzéseimet már a Decorpub hobbiműhely oldalán olvashatod!A csillámpor használata:

Beragasztózott felületre szórjuk a csillámot, még a ragasztó megszáradása előtt. Használhatunk Pentart hobbiragasztót, Pentart öntapadóvá tévő ragasztót, szórhatunk csillámot a ragasztólakkokra is, de akrillal festett felületre és üvegmatrica-festékre is hinthetjük, még azok száradása előtt.

Hasznos lehet, ha egy újságon dolgozunk, a ragasztó száradása után a felesleget vissza tudjuk önteni a flakonba.

Ha nem befedni, hanem csak meghinteni akarunk egy területet, akkor jól jön a szórófejes kupak, egyenletesebben tudjuk rászórni a ragasztóra a csillámot.


A Pentacolor Kft többféle színben, többféle formájú, többféle felületi fényhatású csillámot kínál bliszteres és darabos kiszerelésben is.

A csillám rendelési számáról, kiszerelési egységéről bővebben itt olvashatsz:


http://www.pentacolor.hu/KT_KEL_EB.php


Nekem nagy kedvencem most a tűcsillám, amit a lenti álarcokra is szórtam. Barátnőm nemes egyszerűséggel szőrös csillámnak hívja, van ebben valami...:)

Teljesen más hatása van, mint a sok pici apró pöttynek, a tűcsillám kb. másfél milliméteres vékony pálcika, emiatt másképp szórja a fényt, mint a négyzetes csillám. A tűcsillámok közül is azt szeretem, amelyiknek a felülete irrizáló, azaz egyetlen pálcika önmagában is különböző fénnyel csillámlik. A kép jó életlen, de a szivárványos hatás talán jól látszik.

A csillámpor használata egyszerű, mégis látványosan díszíthetünk vele, de ne feledjük, hogy farsangkor és a karácsonyi díszítéseken kívül használata hivalkodó lehet, ne essünk túlzásba..., bár én nagyon kacérkodom most a Valentinnel is, a csillogó "szőr" és a szív kombinációja talán...

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails
 
google0b5ce77239ac38b5.html