Metál akrilfesték!


Megérkezett a Pentart termékcsalád legfirssebb teméke, a fémes ragyogású metálfesték.
Nagyon jól fedő akrilfestékek ezek, remek színválasztékban.

Most természetesen ezt is elviszi a karácsonyi hangulat, de bízom benne, hogy majd januárban is tudok olyan tárgyakat mutatni itt, ami segít ezt a remek festéket a mindennapok részévé tenni.

Jelenleg nyolc színben kapható a metálfesték. Kedvencem a zöld és az antikarany mellett a bronz és a réz.

Most tehát még karácsony - itt van pár nagyon egyszerű dísz:Használhatjuk önmagában, de párosíthatjuk is az összeillő színeket: az egyik színnel lefestjük a polisztirolt, majd a festék száradása után szivacsra teszünk egy másik színből keveset. A szivacsot egy újságpapírra nyomkodjuk, így a felesleges festék távozik. A kiemelkedő részeket eztán átmaszatoljuk a festékes szivacsunkkal.
Különlegesen fénylő díszeink lesznek - nagyon egyszerűen elkészítve!A Praktika napon sokan kipróbálták ezt a díszkészítést, nagyon szerették a gyerekek. Egy kihegyezett hurkapálcát szúrtunk a polisztirol-figurákba, így csak mérsékelten lettek maszatosak. Mielőtt megszáradt az akrilfesték, csillámport szórtak rá, ezt is nagyon élezték!
Foglalkozásokra nem csak az egyszerűsége miatt ajánlom: a polisztirol figura nem drága, a metálfesték a fedése miatt kiadós és a csillámporból sem kell sok egy-egy ragyogó dísz elkészítéséhez...

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails
 
google0b5ce77239ac38b5.html